Skip to main content
Nieuws

‘Affordable Art Fair’ in Amsterdam.

By 30 oktober 2019november 27th, 2019No Comments

Van woensdag 30 oktober t/m zondag 3 november was in de Kromhouthallen in Amsterdam de jaarlijkse internationale tentoonstelling van beeldende kunstenaars. Meer dan 80 galeries met duizenden kunstwerken van kunstenaars van over de hele wereld waren daar te zien. Vanuit Tokio, Melbourne, Seoul, Mumbai, Kaapstad, Montreal , New York, Londen en Parijs etc. Als lid van de NABK was ik ook geselecteerd om mijn werk te presenteren. “De vier zonen van Hores”. en “Mijn Muze” heb ik daar laten zien.  Nog geen werk verkocht maar wel een afspraak met een galerie gemaakt om daar mijn werk in stock te hebben. En met een paar stellen een galerij- en atelier-bezoek afgesproken.

Contactgegevens

Jan Aldenhoven
Hoofdstraat 173
5481 AE Schijndel
073 5432787
info@janaldenhoven.nl