Nieuws

Brabant Art Fair

By 18 maart 2017 april 18th, 2019 No Comments

Zaterdag 18 en zondag 19 maart was de Grote Kerk in Breda nog mooier dan ze al is. Meer dan 60 kunstenaars uit België en Nederland toonden een selectie van hun werk tijdens de Brabant Art Fair. Schilders, fotografen, edelsmeden, keramisten en beeldhouwers. En natuurlijk ontbrak ik daar zelf ook niet.
Ik stond er met tien beelden: Zie foto: Van links naar rechts: De Venus van Mars. Alexander. Achnaton & Nefertiti. De vier zonen van Hores. Carya.en Melia.
Met meer dan 800 bezoekers op zaterdag en ruim 1100 bezoekers op zondag was het gezellig druk. Mensen die bij mijn stand stil stonden hebben me veel vragen gesteld omtrent de vorm en inhoud van mijn werk. Ook enkele afspraken gemaakt met mensen die graag op bezoek komen in mijn atelier en in de beeldengalerij.
Zie ook www.brabantartfair.nl

Contactgegevens

Jan Aldenhoven
Hoofdstraat 173
5481 AE Schijndel
073 5432787
info@janaldenhoven.nl