Nieuws

Marziart International Gallery

By 12 oktober 2018 april 18th, 2019 No Comments

Ik ben met mijn beelden over de grens gegaan. ‘Marziart International Gallery’ uit Hamburg heeft me gevraagd om mijn beelden in hun expokalender op te nemen. Hun formule is elke maand van het jaar een expositie in te richten met werk van kunstenaars uit de hele wereld. Vijf kunstenaars per maand.
Van 12 oktober t/m 7 november 2018 zijn naast twaalf beelden van mij foto`s van Twan van Asseldonk uit Nederland te zien, grafisch werk van Yasunari Kozuka uit Japan, pentekeningen van Serpil Kalak uit Turkije en foto`s van Rainer Kranzusch uit Duitsland. De opening van deze tentoonstelling was op vrijdag 12 oktober.
Marion Zimmermann van de Gallery presenteerde de vijf kunstenaars. Zie foto.
Voor verdere informatie zie www.marziart.com

Contactgegevens

Jan Aldenhoven
Hoofdstraat 173
5481 AE Schijndel
073 5432787
info@janaldenhoven.nl