Nieuws

Nationale Kunstdagen in Ahoy Rotterdam

By 14 november 2015 maart 2nd, 2019 No Comments

Samen met nog 150 andere geselecteerde kunstenaars heb ik hier een aantal beelden laten zien. De selectie van mij had ik te danken aan de prijs van meest gewaardeerde kunstenaar bij de regionale Now Art Fair in Eindhoven. Mijn beelden daar waren: ‘Melia’, ‘Phylira’, ‘Carya’ en ‘De 4 zonen van Horus’. De Nationale Kunstdagen waren zowel op zaterdag als zondag druk bezocht en ik heb veel belangstelling gehad van mensen met interesse voor één of meerdere van mijn beelden. De ‘4 zonen van Hores’ waren het meest onderwerp van gesprek. Ook heb ik met een aantal mensen afspraken gemaakt voor atelierbezoek.

Contactgegevens

Jan Aldenhoven
Hoofdstraat 173
5481 AE Schijndel
073 5432787
info@janaldenhoven.nl