Nieuws

Now Art Fair in Eindhoven

By 19 april 2015 april 18th, 2019 No Comments

Ik was één van de 80 deelnemende kunstenaars van deze kunstbeurs in het voormalige Philips Klokgebouw te Eindhoven. Het betrof in hoofdzaak schilderijen, daarnaast enkele beelden, foto`s en sieraden. Ik stond daar met 5 beelden: Naiade, Alien, Phylira, Melia en Carya. Er waren in totaal ongeveer 1000 bezoekers die de beurs bezochten. Dus had ik aan belangstelling geen gebrek. Veel gesprekken gehad en met enkele belangstellenden afspraken gemaakt om op atelierbezoek te komen. Tenslotte kreeg ik na afloop te horen dat ik tot één van de meest gewaardeerde kunstenaars van deze beurs behoorde. Dat was door de vakjury alsmede het publiek bepaald. Ik kom om die reden in aanmerking om deel te nemen aan de Nationale Kunstdagen in Ahoy Rotterdam op 14 en 15 november 2015.

Contactgegevens

Jan Aldenhoven
Hoofdstraat 173
5481 AE Schijndel
073 5432787
info@janaldenhoven.nl